top of page

En hund kommer flyvende forbi

Den anden uge kom en lidt anderledes patient forbi klinikken.

Søde Mischa havde fået det rigtig dårligt efter hendes løbetid. For at være helt præcis, så havde hun fået en livmoderbetændelse. En akut og livstruende tilstand der kræver operation.


Der var bare et lille problem. Mischa sad med sin ejer i Maniitsoq og så var gode råd dyre, for meget kan vi klare, men operationer kan ikke lade sig gøre over en telefonkonsultation.


Men, heldigvis lykkedes det at få en flybillet til Mischa og senere samme eftermiddag landede hun i Nuuk lufthavn. Herfra blev hun kørt direkte til Donnas Dyreklinik, hvor to af dyrlægerne sad klar.


Mischa havde klaret sin rejse til Nuuk utrolig flot, men der var ingen tvivl om at hun var meget syg med sin livmoderbetændelse. Heldigvis var alle middagsaftaler aflyst og vi kunne operere hende med det samme.


Og operationen gik heldigvis rigtig godt. Så mindre end 4 timer efter at Mischa var landet i lufthavnen kunne hun gå hjem igen, til sit midlertidige hjem i Nuuk, 1 kg livmoder lettere og markant gladere.


Vi kan heldgivis også fortælle at Mischa var inden til tjek en uge efter operationen, hvor hun igen var en glad Fransk Bulldog som var kommet sig perfekt oven på alle strabadserne, og nu var klar til at tage turen hjem til Maniitsoq igen12 views0 comments

Recent Posts

See All

Dyrlægerne kommer til Tasilaq

Kalder alle dyreejere i Tasilaq! Bor du i Tasilaq eller omegn og har en hund eller et kæledyr, der trænger til at blive tilset af en dyrlæge, så er det nu du har muligheden. Fredag d. 22. september 20

Comments


bottom of page