top of page
IMG_1503.JPG

I praktik hos Donnas Dyreklinik 

Hos Donnas Dyreklinik elsker vi at få praktikanter og tager meget gerne i mod praktikansøgninger fra både dyrlægestuderende og veterinærsygeplejersker! 

Er du folkeskoleelev må du også meget gerne kontakte os, så ser vi på det. 

Vi går meget op i at vores praktikanter får det bedst mulige ophold, med så meget hands-on som vi kan skaffe og med et forløb som vi tilpasser til lige netop der hvor du er i dit uddannelsesforløb. 

Når vi har lavet en aftale omkring hvornår du kommer i praktik vil du få tilsendt vores praktikant vejledning. Det er et dokument som indeholder al den vigtigste information om os, klinikken og generelt om Nuuk og Grønland. Til sidst i det dokument beder vi dig også om at sende os lidt information om dig selv, hvor langt du er med dine studier og hvad du ønsker at få ud af opholdet. På den måde sikrer vi os at du ikke bliver overvældet, men forhåbenligt heller ikke står og keder dig! 

Vi beder også om at få dit flynummer, så vi kan være helt sikre på at du kommer godt herop. 

Vi kan desværre ikke være behjælpelig med at dække eventuelle rejseomkostninger eller logi, men vil meget gerne bruge en eftermiddag på at vise dig rundt i Nuuk eller en tur ud i fjeldet i weekenden. 

Vi glæder os til at høre fra dig! 

KONTAKT OS

Aqqusinersuaq 23

3900 Nuuk

Email: donnasdyreklinik@gmail.com
Tlf: +299 38 13 13

Adresse

Mandag 8:00  - 16:00 

Onsdag 8:00  - 16:00 

Fredag 8:00  - 16:00 

 

Uden for åbningstiden kan klinikken kontaktes ved akut sygdom eller skade.

Åbningstider
about
contact
bottom of page