top of page
IMG_1503.JPG

Akut sygdom eller skade? Ring til os på +299 38 13 13

Vi 
Tilbyder

Hos Donnas Dyreklinik kan vi tilbyde de fleste almene konsultationer operationer for alle typer smådyr (hunde og katte), samt en del små gnavere og kaniner.

 

Udover almindelige konsultationer varetager vi også en akutfunktion for dyreejere i Nuuk alle hverdage.

Hvis du er bosat uden for Nuuk kan vil tilbyde telefonkonsultationer med en dyrlæge, dog kun efter aftale. Læs mere her.

Her på siden kan du læse mere om hvad vi tilbyder. Listen er dog ikke fuldstændig, så er du i tvivl om noget er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Så finder vi sammen den bedste løsning for dig og dit dyr. 

Dog with sunglasses

Sundhedsundersøgelser og konsultationer af alle dyr 

Ved en sundhedsundersøgelse undersøger dyrlægen dyret og I snakker om hvilket problemer der måske er. En sundhedsundersøgelse kan også laves inden en rejse eller lignende, eller i forbindelse med en attest. 

Telefonkonsultationer

Er du dyreejer uden for Nuuk kan vi tilbyde telefonkonsultationer. Her skal du kontakte os for at få en tid og så vil en af dyrlægerne ringe dig op på den aftalte tid. Ved behov kan medicin eftersendes.

Akut konsultationer 

Donnas dyreklinik tilbyder også at tilse dyr ved akut opstået skade og sygdom. Er dette tilfældet er det vigtigt at du ringer på 38 13 13 med det samme. 

Vaccination 

Vi tilbyder vaccination af alle hunde og katte, som lovpligtigt skal vaccineres imod rabies min. hver 3. år. Vi tilbyder også vaccination mod leverbetændelse og parvovirus af hund, og rabies vaccinationer af hest. 

Sterilisationer og kastrationer 

Hos Donnas udfører vi også kirurgiske sterilisationer af hundyr og kastrationer af handyr i fuld anæstesi. Kun efter forudgående konsultation hos en dyrlæge. Vi tilbyder også kemisk kastration af hanhunde.

Aflivninger 

Det er altid svært at sige farvel til sin pelsede ven, men hos Donnas gør vi vores for at give dig og dit kæledyr det bedste farvel. Alt foregår stille og roligt og i det  tempo du har brug for, og helt smertefrit for dyret. 

Chipmærkning 

Ved en chipmærkning af dit dyr indsættes en lille mikrochip i underhuden. Chippen er udstyret med en unik kode som så kan scannes af alle med en chipscanner og så dit dyr også nemt kan finde tilbage til dig. 

Tandbehandlinger og tandrensninger

Vi anbefaler at alle hunde og katte får børstet tænder, men selv når man gør det er det oftest nødvendigt med en tandrensning og nogle gange operationer i mundhulen. 

Operationer  

Hos Donnas kan vi klare en hel del standard operationer. En operation kan dog kun bookes efter forudgående konsultation med en dyrlæge. 

KONTAKT OS

Aqqusinersuaq 23

3900 Nuuk

Email: donnasdyreklinik@gmail.com
Tlf: +299 38 13 13

Adresse

Mandag 8:00  - 16:00 

Tirsdag 8.00 - 16.00

Onsdag 8:00  - 16:00 

Fredag 8:00  - 16:00 

 

Uden for åbningstiden kan klinikken kontaktes ved akut sygdom eller skade.

Åbningstider
about
contact
bottom of page