top of page

Dyrlægerne kommer til Tasilaq

Kalder alle dyreejere i Tasilaq!


Bor du i Tasilaq eller omegn og har en hund eller et kæledyr, der trænger til at blive tilset af en dyrlæge, så er det nu du har muligheden.

Fredag d. 22. september 2023 fra kl. 08 til 14 vil to af dyrlægerne fra Donnas Dyreklinik være i Tasilaq og have mulighed for at tilse dit dyr. Vi vil IKKE have mulighed for at operere dyr, men kan tilbyde:

- Konsultationer

- Vaccinationer

- Ørerensninger

- Aflivninger

Og andet I føler, der kunne være behov for.


Hvis du har et dyr, der skal tilses af en dyrlæge så send os en mail på donnasdyreklinik@gmail.com


Det er meget vigtigt, at I i mailen skriver, hvad I ønsker dyrlægerne skal undersøge, eller hvad der skal ske. I skal også skrive følgende

- Jeres navn, adresse og telefonnummer

- Navnet på dyret, race, køn og alder


Der er begrænset antal tider, så skriv hellere til os så hurtigt som muligt.

Vær opmærksom på:

- Det er ejers ansvar at dyret kan undersøges forsvarligt, det vil sige, hvis dyret er aggressivt skal det bære mundkurv.

- Der betales for alle konsultationer og medicin ved afslutningen af undersøgelsen enten via bankoverførsel, dankort eller mobilepay. Vi tager IKKE imod kontanter.


Derudover, vil vi gerne låne nogle lokaler, vi kan være i. Vi har for et eller to store rum med lys og varme, samt en håndvask med til rådighed så vi kan få vand og vaske hænder. Hvis du kender et sted vi kan være i Tasilaq d. 22/9 kl. 08-14, vil vi meget gerne høre fra dig!


Vi glæder os til at komme til Tasilaq og møde alle jer og jeres dyr.

Dyrlægerne fra Donnas Dyreklinik


43 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page